01. Ons verhaal

Lees meer

Willem van Werven schreef geschiedenis

Vanuit hier gaan we verder met ondernemen. Dit doen we al bijna driekwart eeuw door ons steeds opnieuw aan te passen aan een veranderende wereld. De drie P’s (people, planet en profit) houden we positief met elkaar in balans en we hebben oog voor onze kernwaarden. Dat is duurzaamheid. We zijn ondernemend, slagvaardig, dienstbaar, betrokken en puur. Zo werken we aan de toekomst en maken we onze wereld mooier. Van generatie op generatie. Willem van Werven schreef geschiedenis. We gaan door met duurzaam ondernemen. Doe je met ons mee?

Ps. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën naar aanleiding van dit duurzaamheidsverslag? Laat het ons weten. Je mag mailen naar [email protected]

Bedrijfsprofiel

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Infra & Recycling. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien locaties actief in binnen- en buitenland. We zijn uitgegroeid naar een bedrijf waar zo’n achthonderd mensen aan het werk zijn.

Als gespecialiseerde dienstverlener zetten we in op lokale en bovenregionale projecten op het gebied van grondwerken, weg- en waterbouw, bosbouw, woning- en utiliteitsbouw, afvalinzameling en recycling, transport, biomassa en kunststofrecycling (internationaal). Met deze activiteiten bedienen we particulieren, MKB bedrijven, overheden, infra- en bouwaannemers en industriële bedrijven op het gebied van energie- en kunststofproductie.

Van Werven is al ruim 70 jaar gericht op toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen. We ondernemen oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons continu aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. We kijken, met ons gezonde boerenverstand anders naar hetzelfde. Door middel van onze inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu.

Van Werven

Onze kernwaarden

Ondernemend, slagvaardig, eerlijk, betrokken en puur. Een aantal jaar geleden zijn deze kernwaarden door directie en management zorgvuldig vastgesteld. Deze waarden passen nog steeds bij Van Werven. Hier staan we voor. Onlangs hebben we, op aangeven van aandeelhouders en directie, een kleine aanpassing gedaan.

De kernwaarde ‘dienstbaar’ is erbij gekomen en de kernwaarde ‘eerlijk’ wordt niet meer genoemd, maar is zeker niet weg.


Gedreven door ambitie zoeken we continu naar betere oplossingen zonder de échte bedoeling uit het oog te verliezen. We werken hard, zijn voortdurend in beweging en vinden telkens nieuwe verbindingen waaraan we onze veelzijdigheid te danken hebben.

Van Werven in één oogopslag

In miljoenen
2013 57 miljoen
2014 65 miljoen
2015 71 miljoen
2016 81 miljoen
2017 89 miljoen
2018 94 miljoen
Van Werven

Bestuurlijk organogram

Organogram van 2018
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
Organogramboom van 2017
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Het duurzaamheidsverslag 2018 van de Van Werven bedrijven is het zevende volledige verslag dat gepubliceerd is. Het duurzaamheidsverslag zal jaarlijks worden gepubliceerd. De cijfers in dit verslag zijn gebaseerd op de volgende gegevens:


U kunt ook de duurzaamheidsverslagen van 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 terug kijken.