01. Ons verhaal

In de winter zetten wij onze warme mutsen op, afgelopen zomer liepen we massaal met vrolijke zomerhoedjes op ons eerste Van Werven Zomerfeest. Zo passen we ons elk seizoen aan op het weer. En dat doen wij niet alleen elke dag in ons werk, maar ook als bedrijf bewegen we mee met de seizoenen. Soms lijken we in de stralende zomer te zitten, waarbij veel ons voor de wind gaat. We kunnen investeren en grote stappen zetten. In 2022 draaiden we nog ons beste jaar ooit met Plastic Recycling. Maar het weer sloeg dit jaar om. De wereld veranderde en wij probeerden zo goed mogelijk mee te bewegen.

En wederom bleken we in staat te zijn om in elk seizoen te zien wat er nodig is. Letterlijk, als het gaat om het verschil in werk in de zomer en de winter, maar ook figuurlijk. Het gaat er tegenwoordig niet meer om hoe sterk je bent, maar hoe snel je je kunt aanpassen. Wij hebben ook dit jaar weer laten zien dat wij daar goed in zijn. Samen werken we aan échte oplossingen, in alle seizoenen van het jaar, elke dag weer.

Van Werven in één oogopslag

In miljoenen
2016 81 miljoen
2017 89 miljoen
2018 94 miljoen
2019 100 miljoen
2020 101 miljoen
2021 117 miljoen
2022 146 miljoen
2023 127 miljoen

Onze kernwaarden

Ondernemend, slagvaardig, eerlijk, betrokken en puur. Een aantal jaar geleden zijn deze kernwaarden door directie en management zorgvuldig vastgesteld. Deze waarden passen nog steeds bij Van Werven. Hier staan we voor.


Gedreven door ambitie zoeken we continu naar betere oplossingen zonder de échte bedoeling uit het oog te verliezen. We werken hard, zijn voortdurend in beweging en vinden telkens nieuwe verbindingen waaraan we onze veelzijdigheid te danken hebben.

Bedrijfsprofiel

Van Werven is een veelzijdige dienstverlener op het gebied van infra & recycling. We werken dagelijks aan een duurzame infrastructuur, recycling (circulaire economie) en een vruchtbare bodem. Uitgedaagd door de maatschappij en onze klanten, zoeken én vinden we al meer dan 75 jaar nieuwe verbindingen. Daaraan hebben we onze veelzijdigheid te danken. We zijn een familiebedrijf met korte lijnen en kunnen snel schakelen. We werken volgens onze kernwaarden: ondernemend, slagvaardig, dienstbaar, betrokken en puur. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien locaties actief in binnen- en buitenland.

Als gespecialiseerde dienstverlener zetten we in op lokale en bovenregionale projecten op het gebied van grondwerken, weg- en waterbouw, bosbouw, woning- en utiliteitsbouw, afvalinzameling en recycling, transport, biomassa en kunststofrecycling. Met deze activiteiten bedienen we particulieren, mkb-bedrijven, overheden, infra- en bouwaannemers en industriële bedrijven op het gebied van energie- en kunststofproductie.

Bestuurlijk organogram

Organogram

Het duurzaamheidsverslag 2023 van de Van Werven bedrijven is het twaalfde volledige verslag dat gepubliceerd is. Het duurzaamheidsverslag zal jaarlijks worden gepubliceerd. De cijfers in dit verslag zijn gebaseerd op de volgende gegevens:


Je kunt ook de duurzaamheidsverslagen van 2012 tot en met 2022 terugkijken.

20122013201420152016201720182019202020212022